Beli SHAKLEE dengan HARGA 0% GST!

Assalamualaikum & Hi! Syafa ada berita gembira untuk korang semua. Jeng jeng jeng.
Mulai 1 Jun 2018 ni, Shaklee dah takde GST! Yuhuuu 😂😂  Suka ke tidak? 


Selari dengan manifesto kerajaan baharu yang memperkenalkan kadar baru GST iaitu 0%, semua rangkaian produk Shaklee pun turut sama dikenakan 0% GST.

So lepasni korang boleh lah shopping sakan produk Shaklee. Harga dah confirm lagi murah daripada sebelum ni. Kalau selama ni berangan je nak beli, sekarang dah boleh grab
cepat-cepat tau 💗


Syafa Shaklee | 014-5344858
Instagram | @syafa.beautee